Firmaprofil

Trehøje Køleteknik A/S har - med sine 40 års i kølebranchen - stor erfaring med både køleanlægklimaanlæg og varmepumper. Vi er et ISO-certificeret kølefirma, og vores store erfaring i branchen er din sikkerhed for, at vi altid kan levere kyndig vejledning, som resulterer i, at vores kunder får den mest hensigtsmæssige løsning og det bedst mulige resultat.

Vores primære ydelse består i at levere proceskøling til industri. Samtidig står vi også ofte for servicering og montering af anlægget. Vi leverer mere eller mindre alt inden for køl og frys til detailindustrien. 

Nævneværdigt er det også, at Trehøje Køleteknik A/S arbejder med døgnvagt, hvilket har stor værdi for vores kunder. Dette betyder nemlig, at der altid er mulighed for at tale med og få rådgivning af en af vores uddannede kølemontører på alle tidspunkter af døgnet. Kølemontøren, som er på vagt, kan tilkaldes til vores kunder, hvis en akut servicering af kundens køleanlæg vurderes nødvendig. 

I 2022 blev aktiviteterne i Trehøje Køleteknik A/S købt af Pro Køleteknik A/S. Firmaerne havde fuldstændigt enslydende kundeprofiler og ydelser, og med den samlede organisation fortsætter den gode service, som har kendetegnet virksomheden gennem hele dens historie.