Klimaanlæg

Få et bedre indeklima med et klimaanlæg

Hos Trehøje Køleteknik A/S har vi et stort udvalg af klimanlæg, som giver et meget bedre og sundere indeklima. Indeklimaet har stor betydning for, hvordan det er at opholde sig i rummet, og derfor er det vigtigt at have et godt indeklima på arbejdspladsen såvel som i hjemmet. Med mere end 40 års erfaring er vi de rette til at finde en ventilationsløsning til det pågældende rum. Vores ekspertise spænder bredt, hvilket afspejler sig i vores daglige arbejde, når vi trækker på vores knowhow i forbindelse med eksempelvis rådgivning og montering af anlæg. Vi holder til i Vildbjerg, men installerer/servicerer ofte klimaanlæg i omkringliggende byer som Herning, Holstebro og Ringkøbing.

 

Kyndig vejledning med dine behov i fokus

Uanset om vi servicerer dit allerede installerede klimaanlæg, eller om du kommer til os for rådgivning om f.eks. et nyt ventilationsanlæg, kan du være sikker på, at du får en kyndig vejledning – og en samarbejdspartner der har dine ønsker i centrum. Det betyder, at vi går meget langt for vores kunder og gør alt for at imødekomme deres behov. I forbindelse med dette arbejder vi primært med mærker som Daikin, Hitachi og Innova, men vi tager gerne imod forespørgsler, hvis du f.eks. gerne vil have en specifik aircondition monteret.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig

Uanset om det drejer sig om et specifikt ventilationsanlæg eller en generel nysgerrighed omkring klimaanlæg, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på tlf. 97 13 21 33 eller sende en mail til info@proelteknik.dk. Vi kommer gerne med gode råd, så du kan få glæde af et behageligt indeklima til enhver tid.