Køleanlæg

Køleanlæg efter dine behov i Herning & omegn

Hos Trehøje Køleteknik A/S har vi flere forskellige modeller af køle- og fryseanlæg, der varierer i størrelse og systemer, som har forskellige funktioner. Som din kølemontør kan vi tilbyde rådgivning til køb af køleanlæg. Her står vi naturligvis klar til at hjælpe med monteringen, hvor vi også tilbyder servicering og reparation af dit køleanlæg. På den måde kan vi med stolthed sige, at vi er eksperter i køleanlæg, da vi har stor knowhow på området. Med mere end 40 år i branchen har vi opsamlet en masse erfaring, som vi bruger i vores daglige arbejde både ved salg og køle-service. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder får den løsning, som passer bedst til deres behov. Vi holder til i Vildbjerg, men installerer/servicerer ofte køleanlæg i omkringliggende byer som Herning, Holstebro og Ringkøbing.

 

Køleanlæg til de store behov

Der kan være meget specifikke behov, når man ønsker en køligere temperatur end stuetemperatur. Her tilbyder vi forskellige muligheder, hvor vi kan skaffe stort set alt inden for køleanlæg. Vi tilbyder i forlængelse heraf modulrum, hvorpå man kan montere modulrummene alt efter, hvad behovet er. Denne løsning er specielt ideel, hvis man ønsker et køleanlæg med mulighed for regulering af temperatur eller fugtighed. I forbindelse med køleanlæg har vi også Isostock hyldesystem, der specielt egner sig godt til fødevareindustrier, der ønsker en fleksibel hyldeløsning.

 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Vi samarbejder med alle kølegrossister i Danmark, og derfor kan vi med garanti hjælpe dig, hvis du har brug for en professionel kølemontør. Ønsker du en optimering af dit nuværende system, kan vi også være dig behjælpelig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring til os på tlf. 97 13 21 33. Alternativt kan du også sende en mail til info@trehojekoleteknik.dk.