Varmepumper

Bredt udvalg af varmepumper hos Trehøje Køleteknik A/S i Vildbjerg

Hos Trehøje Køleteknik A/S er vi eksperter i varmepumper. Vi har mere end 40 års erfaring inden for branchen, og derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med både køb, montering og servicering af din varmepumpe. Vores mest populære brands indenfor varmepumper er Daikin, Hitachi og Innova, men vi modtager gerne forespørgsler, så du kan få lige præcis den varmepumpe, som du ønsker. Der findes tre forskellige varmepumper: jordvarme, luft-til-vand og luft-til-luft. I en dialog med dig finder vi frem til, hvilken model der passer bedst til dine behov. Vi holder til i Vildbjerg, men installerer/servicerer ofte varmepumper i omkringliggende byer som Herning, Holstebro og Ringkøbing.

 

Hvorfor få installeret en varmepumpe?

Der er mange fordele ved at installere en varmepumpe, men for det første er der store besparelser at hente økonomisk. En varmepumpe skal ses som en investering, der på sigt vil spare dig mange penge. Grunden til det er, at varmepumpen udnytter energien meget bedre end andre opvarmningsmetoder. Udover at have en økonomisk fordel har den også en miljømæssig fordel. I og med at man udnytter jorden og luften, så udnytter man den energi, naturen stiller til rådighed. Hvis du har brug for rådgivning i forhold til, hvilken varmepumpe der vil være bedst egnet til din grund, så kontakt os gerne.

 

Har du spørgsmål?

Så stil dem gerne til os. Ring til tlf. 97 13 21 33 eller send en mail til info@trehojekoleteknik.dk. Som din ekspert i varmepumper rådgiver vi dig gerne, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl. Vi giver altid en personlig og kompetent rådgivning – uanset om du møder os på vores adresse i Vildbjerg eller til service på din adresse.